De oprichting van
Westeinder health studio

Rico en ik zijn jarenlang collega’s geweest bij een lokale sportschool in Hoofddorp. Hier kwamen we er achter dat we allebei een grote passie hebben voor alles wat met sport en gezondheid te maken heeft. 

Zelf ben ik na mijn studie de marketing wereld ingestapt en heeft Rico zich verder ontwikkeld als professioneel personal trainer. Het contact is altijd goed gebleven, maar we gingen allebei onze eigen weg. De droom om een eigen sportschool te beginnen bleef bij ons beiden echter bestaan.

Tijdens een welverdiende vakantie zag ik een bericht voorbij komen, waarin stond dat er een ruimte te huur was in Aalsmeer. Vanaf dat moment was mijn vakantie voorbij.

Na mijn notitie boekje vol te hebben geschreven met ideeën, heb ik Rico gebeld om het plan toe te lichten. Zonder enige twijfel heeft hij zich bij het plan aangesloten om onze droom werkelijkheid te gaan maken. 

Op het moment dat het contract getekend was, ging het heel snel; naam bedenken, logo ontwerpen, website maken, ruimte inrichten, etc. Na bloed, zweet en proteïne shakes kunnen we gerust zeggen dat de studio een plaatje is geworden. 

We kijken er naar uit om je te ontvangen en je te laten zien wat er bij Westeinder Health Studio voor jou allemaal mogelijk is.

Previous
Next

Boy Kransen

Sinds mijn 15de levensjaar is fitness een gezonde verslaving geworden. Ik haal onwijs veel energie uit het trainen, maar vooral ook uit training geven. Het is dan ook altijd mijn droom geweest om een eigen personal training studio te openen en zoveel mogelijk mensen te helpen hun doelen te behalen.

Hoe ga ik je helpen? 

Elk persoon is voor mij uniek. Geen training is bij mij hetzelfde en geen doel is te gek. Met mijn expertise in verschillende trainingsstijlen zorg ik dat je op de beste, maar ook leukste manier je doelen behaald. 

Telefoonnummer: 06-15256595
Email: info@westeinderhealthstudio.nl

rico smit

Wat voor mij begonnen is als een bijbaantje bij de lokale sportschool is uitgegroeid tot een ware passie. Jaren lang ben ik bezig geweest om mezelf te verdiepen en bij te scholen in alles wat met fitness en lifestyle te maken heeft. Eenmaal met de juiste papieren op zak ben ik voor mezelf begonnen. Inmiddels heb ik de ervaring op zak om door te gaan naar de volgende stap. Een eigen personal train studio.

Hoe ga ik je helpen?

Ik ga je versteld laten staan van wat je eigenlijk allemaal kan. Ook zal ik je laten inzien dat sporten niet slechts een manier is om af te vallen, maar dat sporten veel meer met je doet. Met mijn manier van trainen en coachen krijg ik zelfs de niet-sporters enthousiast.

Telefoonnummer: 06-48969306
Email: info@ricoyourpersonaltrainer.nl

Previous
Next

ZZP Personal trainer gezocht!

Westeinder health Studio zoekt een enthousiaste zzp fitnessinstructeur/personal trainer.

Onze ideale kandidaat heeft:

  • Een afgeronde sport gerelateerde opleiding (CIOS/AALO/MBO 3/4 sport en bewegen)
  • Fitvak A en B opleiding en/of een afgeronde PT opleiding
  • aantoonbare affiniteit met fitness
  • een open houding, is spontaan en enthousiast, kan mensen motiveren om te (blijven) bewegen en is een echte teamplayer
  • de bereidheid (ook) in de avonden en in de weekenden te werken
  • Is goed in de omgang met jong en oud

 

Wie zijn wij en wat mag je verwachten

Westeinder Health Studio is een health studio in Aalsmeer/Aalsmeerderbrug. Naast personal training  bieden wij Small group training, Crosstraining, bootcamp, verschillende soorten groepslessen, boks lessen en Fysiotherapie aan. Door een hoog en professioneel servicelevel te hanteren, onderscheiden wij ons in de markt. Westeinder Health Studio is gespecialiseerd in het gecombineerd aanbieden van Fitness, vechtsport en Fysiotherapie. Ons team bestaat uit gedreven professionals die graag met ons meegroeien en goed gedijen binnen een werkomgeving die continu in beweging is.

Wij verzekeren

  • Een vast huurbedrag per maand zonder percentage regeling. Dat betekend dat al je verdiensten voor jezelf zijn. 
  • Toegang tot ons personal trainers portaal met je eigen account
  • Eigen sleutel van het pand
  • Een gave locatie waar je ook buiten lessen kan geven 

 

Herken jij jezelf in de omschrijving van onze ideale kandidaat en word je enthousiast van ons bedrijfsprofiel? Laat het ons weten via Boykransen@outlook.com of bel naar 06-15256595

Ga jij de uitdaging aan?

Open chat