DSC07235

Groepslessen

Met een Westeinder Health Studio rittenkaart kan je deelnemen aan alle groepslessen op het rooster. Je hebt keuze uit Bootcamps, Bokslessen, kinderlessen en nog veel meer.

Let op:

Met de kinderlessen doen we alleen oefeningen op basis van lichaamsgewicht. Kracht training met gewichten kan een negatieve invloed hebben op de groei en ontwikkeling van uw kind.

Bootcamp

Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. 
Het doel van bootcamp is het verbeteren van spierkracht en uithoudingsvermogen. De bootcamp is toegankelijk voor iedereen, omdat het mogelijk is om zelf het gewicht en de intensiteit van de training te bepalen.

BOKSTRAINING

Boksen is een tactische vechtsport waarbij we werken aan de coördinatie van de voeten, handen en ogen.Ook is het een van de leukste manieren om sneller en sterker te worden, terwijl je ook nog eens flink aan je conditie werkt en vet verbrand. We hebben drie verschillende soorten trainingen, namelijk: zaktraining, techniektraining en wedstrijdtraining.

Prijzen

Om deel te nemen aan de groepslessen dient er een rittenkaart te worden aangeschaft. Met het krediet van je rittenkaart kan je je op het rooster
 inschrijven voor de bootcamps, bokslessen, kinderlessen en meer.

Hoe meer ritten je aanschaft, hoe goedkoper onze lessen worden. Tot slot heb je de mogelijkheid om
 onbeperkt deel te nemen aan onze lessen voor slechts: 

€62,50-, per maand. 

Keuze gemaakt? Klik dan op de gewenste les. Dan wordt je automatisch doorverwezen naar de betaalpagina.

laat ons je overtuigen en schrijf je in voor een gratis proefles naar keuze

Aanmelden proefles

Open chat